Header Last Mile Solutions
Quote Last Mile Solutions

GOEDEREN-
VERVOER

Voor efficiënt en veilig transport rondom het gebouw zijn over twee verdiepingen 175 loading docks ingericht. Zo creëren we een optimale flow in de goederenstroom. Aan de waterzijde van het pand kan vervoer over water worden ingezet voor zowel de aanlevering als de aflevering van goederen.

De Amsterdam Logistic Cityhub faciliteert in samenwerking met hoogwaardige vervoerpartners het duurzame en voornamelijk elektrische vervoer van uw goederen van en naar locaties binnen de ring van Amsterdam. Daarbij speelt vervoer over het water een belangrijke rol. De ligging in de haven en de samenwerking met havenbedrijf Port of Amsterdam garandeert maximaal gebruik van de waterwegen in en rond de stad. Een uitkomst en het beste alternatief voor het vaak drukke verkeer op de weg. Ook de bundeling van logistieke stromen en de synergie van partners binnen de logistieke hub, gaat zorgen voor efficiëntere en meer duurzame transportbewegingen van en naar het centrum.

Right image Last Mile Solutions
Right image home

PERSONEN-
VERVOER

Niet alleen voor goederen is de Amsterdam Logistic Cityhub de toekomstbestendige oplossing waar de stad op wacht. Het gebouw faciliteert circa 1.600 parkeerplaatsen, waar uw personeel (betaald) gebruik van kan maken, indien ze gezamenlijk naar hun werk in het centrum van Amsterdam willen reizen. Een uitkomst voor bijvoorbeeld bouwbedrijven, projectinrichters, uitzendorganisaties en evenementenorganisatoren, die met georganiseerd vervoer hun medewerkers naar de (tijdelijke) arbeidslocaties in de stad kunnen brengen.

ALC Canal
Cruiser

Amsterdam Logistic Cityhub zet maximaal in op de bevoorrading van de binnenstad over het water. Amsterdam heeft een uitgebreid netwerk van grachten, rivieren en kanalen die de druk op het wegennet in de stad sterk kunnen verminderen. Geen ronkende bestelbusjes meer, maar stille specifiek voor de stad ontwikkelde elektrische bevoorradingsschepen.

Right image home

PARTNERS

Logo Port of Amsterdam
Logo Amsterdam
Logo Parkbee
Logo Dockr

LET’S SERVE THE CITY
CONTACT US

Laat hieronder uw gegevens achter, we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op! Bij het verzenden van uw vraag, gaat u automatisch akkoord met de gegevensverwerking voor ALC.

© 2020 - Concept en algehele realisatie door PRSC.