Header Canal cruiser
Right image home

ALC CANAL
CRUISER

Amsterdam Logistic Cityhub zet maximaal in op de bevoorrading van de binnenstad over het water. Amsterdam heeft een uitgebreid netwerk van grachten, rivieren en kanalen die de druk op het wegennet in de stad sterk kunnen verminderen. Geen ronkende bestelbusjes meer, maar stille specifiek voor de stad ontwikkelde elektrische bevoorradingsschepen. Deze emmisievrije Canal Cruisers zijn in lengte, breedte én hoogte geoptimaliseerd voor het grachtennetwerk en kunnen ingezet worden voor het vervoer van zowel goederen als personen. Goederen en personen de stad in, afval de stad uit. De flexibele zitplaatsen kunnen eenvoudig worden weggeklapt om plaats te maken voor pakketten en pallets. Een kleine kraan op de boot kan deze op een eenvoudige manier op de bezorglocatie aan wal zetten.

 

Speciale aanlegplaatsen zijn ook niet nodig; de boot beschikt over zogenaamde spudpalen, die uitgeschoven kunnen worden in de gracht. De boot parkeert zichzelf als het ware midden op het water en ontlast daarmee ook de kade. Het concept van de Canal Cruiser is ontwikkeld door Azure Naval Architects in opdracht van Amsterdam Logistic Cityhub.

PARTNERS

Logo Port of Amsterdam
Logo Amsterdam
Logo Parkbee
Logo Dockr

LET’S SERVE THE CITY
CONTACT US

Laat hieronder uw gegevens achter, we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op! Bij het verzenden van uw vraag, gaat u automatisch akkoord met de gegevensverwerking voor ALC.

© 2020 - Concept en algehele realisatie door PRSC.