Omgevingsvergunning milieu, bouw en natuur verleend!

29 Oct 2020

Na een vergunningstraject van ruim 440 dagen zijn wij zeer verheugd te melden dat de aangevraagde vergunningen zijn verleend. De ter visie procedure is per 15 oktober 2020 zonder bezwaren verstreken.
 
De vergunningen omvatten de bouw van het Amsterdam Logistic Cityhub (ALC) met meer dan 220.000M2 BVO waarvan ruim 125.000M2 duurzame opslag (uit te breiden naar 200.000M2 met een verdiepingsvloer), 11.000M2 hoogwaardige kantoorruimte en voldoende parkeerplekken. Binnen de opslagmogelijkheden kunnen ook gevaarlijke stoffen (ADR) worden opgeslagen, denk hierbij aan bijvoorbeeld accu’s, spuitbussen en alcoholische dranken. Opslaan, samenstellen en produceren kan allemaal onder één dak bij Amsterdam Logistic Cityhub.
 
Nu het terrein volledig bouwrijp is en de benodigde vergunningen rond zijn zal de bouw van Amsterdam Logistic Cityhub begin 2021 van start gaan. Voor vragen over de mogelijkheden binnen Amsterdam Logistic Cityhub kunt u altijd contact met ons opnemen.

PARTNERS

Logo Port of Amsterdam
Logo Amsterdam
Logo Parkbee
Logo Dockr

LET’S SERVE THE CITY
CONTACT US

Laat hieronder uw gegevens achter, we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op! Bij het verzenden van uw vraag, gaat u automatisch akkoord met de gegevensverwerking voor ALC.

© 2020 - Concept en algehele realisatie door PRSC.